Rovershart (Hartendief deel 2) van Emma Anna

Artemis haar hart is gestolen en gebroken. Haar vertrouwen in Jurre, maar ook in zichzelf is weg. Alsof dat nog niet genoeg is moet ze ook nog gaan werken op de plek wat ze zo vreest. Haar pleegmoeder, Daisy, zorgt er niet bepaald voor dat haar sprookje in de buurt van realiteit komt.

Jurre beseft dat hij wederom een grote fout in zijn leven heeft gemaakt. Het meisje voor wie hij zo gevallen is heeft hij voorgelogen en hij wilt niets liever dan het uitpraten en het goed maken. Maar is hun zomerfling het waard om voor te vechten?

Emma Anna neemt je weer mee in het liefdesverhaal van Artemis en Jurre en wat maakt ze het haar personges moeilijk, maar toch is het realistisch. Ik geniet van haar boeken en hoe ze personages zo levend kan maken.
Artemis is gebroken door het gebeuren met Jurre en het vertrouwen dat ze langzaam kreeg is weg. Jurre realiseert zich weer dat hij een fout heeft gemaakt. De verandering die ze mee maken wordt op een mooie en realistische manier onder woorden gebracht. Het verhaal wordt zowel uit het perspectief van Artemis als Jurre verteld en dat zorgt ervoor dat je de ontwikkeling van beide in hun huidige situatie goed leert kennen.

Ik kijk uit naar het volgende deel in deze serie, want ik wil Artemis en Jurre nog niet loslaten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *