Alles naar wens van Myra Slot

Barbara runt samen met haar moeder een klein hotel in Zuid-Duitsland. Ze doet alles voor een ander dus als haar vader haar belt met de vraag of ze misschien op haar half broertje en zusje wilt passen doe ze dat zonder twijfel. In Giethoorn komt ze erachter dat haar grootouders een vervallen zomerhuisje bezitten. Barbara denkt gelijk aan de knappe muzikant die ze vorige zomer heeft ontmoet en bied aan om het huisje voor hem op te knappen, zodat hij een plek heeft om zich terug te trekken. Alec haalt alleen gevoelens bij haar naar boven die ze sinds haar ex heeft verstopt, maar vallen voor een wereldster kan nooit goed eindigen toch?

Myra Slot heeft weer een mooi verhaal neer gezet, helaas kwam dit deel minder bij mij binnen dan het voorgaande deel Alles volgens plan, de reden hiervoor is denk ik doordat de focus teveel op Barbara lag terwijl er ook bij Alec genoeg te vertellen viel. Als het verhaal uit hun beide perspectieven was geschreven dan kwam het denk ik meer binnen.

Barbara cijfert zichzelf helemaal weg en is best wel onzeker. Alec daarin tegen is een wereldster, maar wel een ster die vermoeid is en eigenlijk alleen even rust wilt om bij te komen. Het zijn twee tegenpolen van elkaar en de aantrekkingskracht tussen hun is er zeker. Nora en Rens uit het voorgaande deel komen ook nog aan bod dus je krijgt ook hun verhaal nog mee.

Het was een leuk verhaal en als er nog een deel komt in deze serie, wil ik hem zeker gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *