Meester in de liefde van Peggy Tchai

Jess heeft een uitdagende baan als advocaat, haar beste vriendin Lucie met wie ze de grootste lol heeft en als kers op de taart een joekel van een verlovingsring om haar vinger. Alles gaat goed, tot ze haar nieuwe cliënt Lex ontmoet. Lex en Jess blijken een verleden te delen die verder gaat dan werk. Jess komt achter een geheim die het liefdesleven van haar vriendin drastisch kan verander en op het werk loopt ook niet alles zoals het zou moeten gaan. Kiest zij voor werk, liefde of vriendschap?

Peggy Tchai heeft met een fijne schrijfstijl een heerlijk feelgood debuut neergezet en ik wil meer.

Jess haar leven is zo goed als helemaal uitgestippeld, maar langzaam aan valt het uit elkaar en de manier waarop ze daarmee omgaat wordt realistisch beschreven. Het verhaal wordt uit het perspectief van zowel Jess en Lucie beschreven met soms een ander personage tussendoor, hierdoor leer je de personages op een aangename manier kennen.

Het verhaal is geschreven met humor en geeft een feelgood gevoel. Ik dacht eerst dat het een losstaand verhaal was, maar op het eind kwam ik tot de ontdekking dat er een deel twee komt en daar ben ik heel erg benieuwd naar.

Ik wil Peggy Tchai bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *