Meedogenloze onschuld (Meedogenloos serie deel 1) van Jennifer Rowena

Niemand licht mij, Jamiel Demirci, en mijn drugskartel op en brengt het er levend vanaf. Een hacker met de naam Alexandro Di’ Loriano weet echter een godsvermogen van me te stelen en is sindsdien onvindbaar. Als ik hem eindelijk op het spoor ben stuur ik mijn mannen op hem af, maar ze komen terug met een jonge vrouw in plaats van met hem. Mijn leven wordt overhoop gegooid en ik zit niet te wachten op een gevangene. De vrouw intrigeert me vanaf het eerste moment ondanks dat ze nauwelijks een woord heeft gezegd. Het is een slecht idee, maar ik neem haar mee naar mijn huis. Met iedere dag die er verstrijkt wordt het lastiger om tegen mijn verlangen naar haar te vechten. Maar wie is ze? Haar leven en verleden zijn een raadsel. Ze probeert niet te ontsnappen, maar zorgt voor me. Terwijl ik op zoek ga naar antwoorden over haar, verlies ik andere dingen uit het oog. Ik kan het me niet veroorloven en het zorgt al snel voor problemen. Zal ik alle antwoorden vinden en mijn kartel kunnen blijven leiden? Of komt me dit allemaal duur te staan?

Jennifer Rowena heeft met dit debuut een sterk verhaal neergezet waarin van alles naar voren komt en gebeurd. Er is geen moment dat voorbij gaat waarin het saai wordt.

Jamiel is een machtig leider van een drugskartel en als mensen hem dwars zitten komen ze daar niet zonder kleerscheuren vanaf. Hij is een man die geweld niet schuwt, maar geen plek heeft in zijn hart voor een vrouw. Als hij zijn mannen erop uit stuurt om een hacker te pakken te nemen keren ze terug met een jonge vrouw. Deze jonge vrouw weet hem gelijk vanaf het eerste moment te raken en de band die tussen hun tot stand komt gaat heel geleidelijk en niet gehaast. Je voelt de chemie tussen hun en dat hij alles voor haar zal doen, ook al laat hij dat niet merken. De jonge vrouw in kwestie is een mysterie, ze praat niet veel en er is weinig over haar bekend. Ze probeert ook niet weg te komen, maar begint zelfs voor hem te zorgen. Haar verhaal is zo kwetsbaar geschreven en ik heb zo met haar te doen gehad gedurende het hele verhaal. Als de puzzelstukjes dan eindelijk in elkaar vallen breekt je hart in stukjes.

Wat was dit een goed eerste deel. Het is een verhaal wat je vanaf de eerste pagina meetrekt en je vervolgens met een cliffhanger laat zitten. Dus wees alvast gewaarschuwd zorg dat je de andere delen ook klaar hebt liggen voor je hieraan begint.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *