De Spaanse liefdesleugen van Elena Armas

Catalina heeft zich zelf behoorlijk in de nesten gewerkt, ze moet een date zien te vinden voor de bruiloft van haar zus in Spanje. Ze heeft gelogen tegen haar familie over dat ze een vriendje heeft, dus ze moet nu wel. Hij moet meekomen naar de bruiloft in Spanje waar ook haar ex aanwezig zal zijn, dat wordt helemaal niet akward en onmogelijk. Ze heeft vier weken de tijd om een slachtoffer te vinden en haar familie te overtuigen van een klein leugentje.

Aaron Blackford, Catalina’s knappe maar arrogante en bloedirritante collega, biedt zichzelf als vrijwilliger aan. Het liefst wilt ze hem afwijzen, maar heeft ze wel een andere keuze? Kan ze deze leugen nog wel volhouden met hem aan haar zijde?

Elena Armas heeft een fijne enemies to lovers romance geschreven. Haar schrijfstijl leest makkelijk weg hierdoor merk je amper dat het best wel een dik boek is voor een romance verhaal. Het enige minpuntje vind ik eigenlijk wel dat niet alle Spaanse zinnen vertaald worden voor mijn gevoel miste ik hierdoor wel een paar dingen.

Catalina heeft haar familie een leugentje verteld, waardoor ze zichzelf in de nesten heeft gewerkt. Ze moet een geloofwaardig vriendje zien te vinden die ook nog bereid is om met haar mee naar Spanje te gaan voor de bruiloft. Dit is gelijk een actie die past bij haar persoonlijkheid, ze is impulsief en temperament vol, maar daarachter schuilt eigenlijk een vrouw die best wel onzeker is. Voor haar zoektocht heeft ze vier weken de tijd, maar de hulp lijkt uit onverwachte hoek te komen. Aaron Blackford haar arrogante, bloedirritante maar knappe collega bied zijn hulp aan. Hij is bereid om de reis samen met haar te maken en haar vriendje te spelen, maar waarom wilt hij dat? Catalina wilt hem eigenlijk afwijzen, maar weet ook wel dat ze geen andere keuze lijkt te hebben. Aaron en Catalina zijn aan elkaar gewaagd en geven beide niet graag toe, dit zorgt voor leuke situaties tussen hun. Dat er een aantrekkingskracht is tussen beide valt dan ook niet te ontkennen.

Ik vond dit een leuk enemies to lovers verhaal en ik ben heel benieuwd naar een volgend boek van Elena Armas, want deze eerste kennismaking is me goed bevallen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *