Weg van jou (Queen deel 2) van Olivia Lewis

Sophia en Scott hebben een paar heftige dagen achter de rug. Sohpia zit er over te denken om een carrièreswitch te maken, wat gaat dit betekenen voor hun? Zijn ze samen sterk genoeg of is ze als dochter van gedoemd tot de geschiedenis van de King familie?

Dat Oliva Lewis een schrijfstijl heeft die je grijpt en je pas loslaat tot het boek uit is, heeft ze ook met dit deel weer bewezen alleen dit keer laat ze me niet los bij het einde. Ik ga slapeloze nachten tegemoet want ik moet gewoon antwoorden en wel nu.

Sophia en Scott hebben net als Sophia’s ouders de nodige heuvels in de weg zitten in hun geluk, maar gaan er op hun eigen manier mee om. Scott is door zijn verleden eigenlijk de jongere versie van Josh en ik vind de band tussen die twee mooi beschreven. Luci en Sophia zijn ook elkaars spiegelbeeld en dat kan soms wel eens botsen, maar het is dan weer zo mooi om te zien hoe ze dan met elkaar omgaan. Ik hou van de dynamiek die tussen alle personages zichtbaar is en hoe levensecht het allemaal beschreven wordt.

De cliffhanger in dit deel laat je met zoveel vraagtekens zitten dat je gewoon door moet lezen, maar helaas moet ik nog even geduld hebben voor ik de antwoorden krijg waar ik op dit moment zo naar verlang.

Ik wil mijn vriendin Cisz bedanken voor het doorgeven van haar dubbele recensie-exemplaar

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *