Mijn alles (Queen deel 3) van Olivia Lewis

Scott en Sophia lijken constant problemen aan te trekken. Nu zij elkaar en de rust gevonden hebben, komt er een dreiging vanuit een andere hoek. Dit keer worden niet alleen Sophia en Scott er door getroffen, maar wordt de hele King/Seegers familie erbij betrokken. Het drijft iedereen tot het uiterste, is de relatie sterk genoeg tussen iedereen?

Olivia Lewis heeft weer een prachtig slotdeel neergezet, die ondanks de geweldadige situaties vol zit met liefde, romantiek, humor maar ook zeker verdriet.

Scott en Sophia komen ook in dit deel voor een heet vuur te staan en dit keer wordt de rest van de familie erin meegetrokken. De situatie drijft de familie aan de ene kant uit elkaar, maar hoe raar het ook klinkt ook weer dichter naar elkaar. Ik vind het knap hoe Olivia zo een lieve man (Scott) zo een duistere rand kan geven, maar toch ervoor zorgt dat je van hem houdt en het beste voor hem wilt.

Olivia dank je wel voor deze heerlijke en bovenal liefdevolle serie. Ik ben benieuwd naar je volgende serie over hopelijk weer een personage binnen deze lieve en gekke familie, want ik heb deze mensen in mijn hart gesloten.

Ik wil uitgeverij Ellessy bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *