Wedden van wel? van Vannessa Thuyns

Robine heeft een motto: Lang leve de lol! Ze woont niet voor niets mijlenver van haar gecompliceerde familie, kritische ex-vriend en mislukte carrière vandaan.
Sep daarin tegen wilt niets liever dat zijn tweelingzus weer voorgoed in Amsterdam komt wonen. Als Robine weer in Nederlands is bedenkt hij ter plekke een weddenschap. Als het haar lukt om zijn baas Jasper als date mee te krijgen naar hun familiefeest dan mag ze op zijn kosten en zonder protest weer terug naar Italië.
Helaas voor Robine is Sep’s baas advocaat Jasper wel een type die stug, onbereikbaar, te zelfverzekerd en belachelijk knap is. Vol goede moed gaat ze de uitdaging aan, maar wat als Jasper leuker blijkt te zijn dan ze eigenlijk dacht?

Vannessa Thuyns neemt je mee in een heerlijk liefdevol en humoristisch verhaal waarvan ik elke bladzijde genoten heb.

Robine is gevlucht voor al haar problemen en wilt ook eigenlijk zo snel mogelijk weer terug naar het vertrouwde en onbezorgde Italië, maar ze blijft en neemt de uitdaging van haar tweelingbroer Sep ook graag aan. Haar gevoelens en haar kijk op de situatie veranderd geleidelijk in het verhaal en zorgt voor een mooie groei in haar personage. De banden met de andere personages wordt levensecht neer gezet en het lijkt alsof je naar een romantische komedie zit te kijken in plaats van een boek zit te lezen. Ook de andere personages worden goed besproken waardoor je hun ook leert kennen en voor je ziet.

Ik heb genoten van mijn eerste boek van Vannessa Thuyns en ik ga zeker snel nog een boek van haar op pakken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *