Undralix en de kwaadwilligers van Maurice Hirschhaut

Cairine wordt op een dag door een wezentje geroepen om haar te volgen naar het land Undralix. Undralix is een land dat lang op haar komst heeft gewacht. Bij haar aankomst onmoet ze iemand genaamd Cael en die verteld haar dat het lot van Undralix in haar handen ligt, ze weet niet wat het precies inhoud maar stemt ermee in om te helpen. Is Cairine echt de redding voor Undralix of is het land verloren?

Maurice Hirschhaut heeft een fijne schrijfstijl en ik vind dat hij een goed debuut heeft neergezet met dit boek. De hoofdstukken zijn ingedeeld in lange en korte hoofdstukken en dat was fijn om te lezen. De wereld waarin het verhaal zich afspeelt wordt duidelijk omschreven.

Cairine is een zeventienjarige meisje die op een dag door een lichtwezen in een avontuur wordt getrokken, hoewel ze van niks weet wat haar te wachten staat pakt ze het avontuur met beide handen aan. Ze rolt van het ene wonderbaarlijke avontuur in het andere avontuur en haar reis wordt goed beschreven. Tijdens deze reis wordt ze door meerdere personages vergezeld en ook deze personages worden goed neergezet, vooral het personage die het langst bij haar is, is een schattig wezentje die je in je hart sluit.

Ik kijk uit naar het volgende avontuur van Cairine en haar vrienden.

Ik wil de uitgeverij Batavia Publishers bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *