Bear (King deel 4) van T.M. Frazier

Bear heeft zichzelf laten arresteren voor iets waar Thia van verdacht wordt. Thia is niet een meisje dat afwachtend in een hoekje blijft zitten en wilt zelf in actie komen. Zal het Bear lukken om het enige waar hij echt om geeft te kunnen beschermen?

T.M. Frazier heeft een mooi afsluitend boek geschreven voor het verhaal van Bear en Thia, maar wel met een flinke cliffhanger die ik niet van te voren zag aankomen.

Thia is een meisje dat voor Bear wilt vechten en de gevoelens die ze daarbij heeft worden duidelijk beschreven dat je ze ook echt kan voelen. Bear heeft eindelijk een doel in zijn leven en is bereid om daar alles voor te doen en ook zijn innerlijke demonen zijn goed op papier gezet. Ook kwamen King en Ray (Doe) in dit boek weer naar voren, want de strijd die Bear aangaat wordt niet gestreden zonder zijn broeder King.

Ik heb ontzettend genoten van dit 4e deel in de King reeks en kijk uit naar de rest van de serie, want T.M. Frazier weet je met de cliffhangers goed op het puntje van je stoel neer te zetten en je te laten verlangen naar meer.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *