Raw (Raw serie deel 1) van Belle Aurora

Dit is geen verhaal over de liefde, dit is een verhaal over een andere manier van liefhebben. Als je wist hoe ik ben opgegroeid, zou je denken dat het me enorm verknipt heeft gemaakt en op zich valt dat mee. Op mijn zestiende ontvluchtte ik het gat waar ik opgroeide en dat was het beste besluit dat ik ooit heb genomen. Mijn vrienden zijn mijn familie geworden, zij weten hoe het is om zonder liefde op te groeien. Ik volg mijn eigen pad, ik weet waar ik heen wil en ik weet dat ik daar ga komen. Op mijn eigen tempo en op mijn eigen manier, niemand bepaalt meer iets voor mij. Ook hij niet. Ik voel zijn blik en hij is er altijd. De band tussen ons is verkeerd, maar wel echt. Je vraagt je vast af hoe iemand in hemelsnaam verliefd kan worden op zijn stalker?

Bella Aurora heeft een manier van schrijven die past bij dit rauwe Dark Romance verhaal. Het verhaal is geen standaard liefdesverhaal, maar zoveel meer. Er zitten diverse elementen in die tot een goed geheel in elkaar past, maar die je wel geboeid weet te houden tot het einde.

Het verhaal wordt verteld door Lexi en Twitch, beide personages die het nodige meegemaakt hebben in het leven en die daardoor zijn gevormd. Lexi heeft een richting gekozen die past bij haar situatie waar ze in heeft gezeten in het verleden en dat laat zien dat ze een zorgzaam, liefdevol en zachtaardig persoon is. Twitch daarin tegen is de donkere nacht zelf. Hij draagt een geheim mee die je nieuwsgierig maakt naar het waarom hij zo geobserdeerd is door haar. De personages zijn als twee zijde van een munt en ik had best wel wat moeite met vooral Lexi. Ze is een naïve jonge vrouw en haar keuzes die ze maakt zijn niet altijd te volgen. Twitch was voor mij vooral de reden waardoor ik door wilde blijven lezen hij wist mijn interesse echt in het verhaal te houden, later in het verhaal kwam de omslag en begreep ik Lexi ook steeds meer en kon ze mij ook voor zich winnen. Het verhaal gaat best wel snel en dat is soms wel jammer omdat het dan toch een soort van gehaast voelt. Op het einde kwam er een tijdssprong die me in shock liet en me echt doet afvragen wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd.

Hoewel dit voor mij niet de perfecte start van een serie is geweest, ben ik wel ontzettend benieuwd naar het volgende deel in deze serie. Er zijn zoveel onbeantwoorde vragen en ik vraag me af hoe die allemaal opgelost gaan worden.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *