Overstuurd (Ongeremd serie deel 2) van Nicole Schelling

Feline weet sinds de breuk met haar vreemdgaande ex Nick niet meer goed wat ze met zichzelf aan moet. Ze stort zich op haar werk en sluit zich steeds vaker op in haar thuiskantoor. Nick kan haar nog steeds niet los laten en begint stalkende trekjes te vertonen. Als de situatie uit de hand dreigt te lopen grijpt Yara, het zusje van Feline, in. Ze schakelt niemand minder in dan Quinten en die is maar al te bereid om haar te helpen.

Ondanks dat ze verdrietig en in de war is, laten de charmes van Quinten haar niet onberoerd en dat vind ze bloedirritant. Haar zusje heeft haar vaak genoeg gewaarschuwd dat hij een player is en dat kan ze niet gebruiken. Ze zal absoluut niet vallen voor die jongensachtige glimlach en felblauwe ogen. Alleen Quinten wordt gedreven door de aanmoediging van een uitdaging, is ze daar wel tegen bestand?

Nicole Schelling had mijn hart al veroverd met het verhaal van Yara en Remco, maar ook in dit deel weet ze weer zoveel bij me los te maken. Haar manier van schrijven is zo fijn en zo realistisch dat je niet kan stoppen met lezen. Ze weet de balans tussen verschillende factoren die ze in het verhaal heeft gestopt goed te bewaken waardoor het nooit een moment teveel of te weinig is in een bepaalde situatie.

Feline is een jonge vrouw die net uit een nare breuk komt met Nick. In het eerste deel was ik al geen fan van hem, maar in dit deel werd het een stukje erger. Hij kan het niet hebben dat Feline nu echt door wilt gaan zonder hem en begint steeds meer stalkende trekken te vertonen. Op het moment dat de situatie uit de hand loopt schakelt Yara de hulp in van Quinten, de beste vriend en zakenpartner van Remco. Hij is een man die bekend staat om het feit dat hij een player is, maar Feline maakt iets in hem los en hij wordt gedreven door de uitdaging om haar voor zich te winnen en haar van haar ongelijk te bewijzen. Hun ontmoetingen zijn vurig en fel, maar toch ook zo lief en gevoelig. Ze zijn aan elkaar gewaagd en vullen elkaar aan op momenten dat het nodig is. De band tussen de twee zusjes wordt ook in dit deel mooi beschreven. Het leuke dit soort boeken vind ik altijd dat je de personages uit de andere delen ook nog volgt.

Hoewel dit verhaal misschien los te lezen lijkt te zijn, raad ik toch aan om eerst Ongeremd te lezen voor een betere leeservaring. Ik hoop dat Nicole Schelling nog meer boeken uit blijft brengen en dat ik nog lang kan genieten van haar prachtige levensechte personages.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *