Op staande voet van Vi Keeland

Ireland St. James heeft keihard gewerkt om haar droombaan als TV-verslaggever te veroveren en haar carrière loopt op rolletjes. Als haar vervelende baas een privévakantievideo gebruikt om haar op staande voet te kunnen ontslaan vanwege ‘ongepast gedrag’ schrijft ze haar woede in een email naar de baas van haar baas. Namelijk Grant Lexington, de CEO van het miljardenbedrijf. Het is voor Grant Lexington al weer even geleden dat iemand hem zo ongefilterd de waarheid durfde te zeggen. Hij is gelijk gefascineerd door de brutale blondine en besluit om haar te helpen. Het blijft alleen niet bij één goede daad. De grenzen tussen werk en privé lijken steeds meer te vervagen, maar zal dat hun stoppen?

Het is altijd weer een genot om een boek van de hand van Vi Keeland open te kunnen slaan, het nadeel alleen is dat ze altijd zo snel weer uit zijn. Ze weet je mee te nemen in een verhaal waar alles op zijn plek valt tijdens het lezen en waar de emoties soms hoog op kunnen lopen tussen de personages, maar dit alles is volledig in balans en van niks is er teveel.

Ireland St. James heeft altijd hard gewerkt om haar droombaan als TV-verslaggever te kunnen krijgen en wilt dit dan ook niet zomaar weer kwijt raken. Als haar vervelende baas een privévakantievideo van haar gebruikt om van haar af te komen laat ze dit dan ook niet zomaar aan zich voorbij gaan. Ze besluit een woedende email te richten aan de baas van haar baas. Dit is gelijk al kenmerkend voor haar brutale personage wat haar een leuke vrouw maakt om over te lezen. De baas van haar baas is de CEO van het miljardenbedrijf Grant Lexington. Hij raakt gelijk gefascineerd door deze brutale blondine die de eerste is in een lange tijd die hem ongefilterd de waarheid durft te vertellen. Hij besluit dan ook om haar een handje te helpen. Zelf heeft hij het nodige meegemaakt en dat maakt hem een mooi personage om te doorgronden. De grenzen tussen werk en privé tussen de twee personages lijkt steeds sneller te vervagen en de aantrekkingskracht tussen hun wordt steeds duidelijk voelbaar. Het verhaal wordt door beide personages verteld en dat past perfect bij dit verhaal.

Het enige nadeel voor mij is dus eigenlijk dat het verhaal te kort was en ik nog liever nog langer van deze personages wilde blijven genieten, maar zoals ze zeggen aan alle leuke dingen komt een einde. Gelukkig heeft de schrijfster nog meer boeken op haar naam staan die ik zeker wil gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *