De notaris en de liegende bruid (De notaris deel 3) van Martin Gijzemijter

Thomas en Olivia worden uitgenodigd voor een bruiloft. Wat begint als een normale huwelijksvoltrekking veranderd al snel in een grote chaos. De families van de bruid en de bruidegom kunnen en elkaar niet luchten of zien. Het wordt er niet beter op als blijkt dat de bruid een geheim met zich meedraagt die ze graag verborgen wilt houden. Maar is ze wel de enige die iets te verbergen heeft? Terwijl Thomas en Olivia de bruiloft proberen te redden wordt ook hun eigen vriendschap steeds meer op de proef gesteld. Is deze bruiloft en hun vriendschap nog te redden?

Martin Gijzemijter is weer terug met het derde deel in de notaris serie. Ook in dit deel vlieg je weer door het verhaal heen, zijn schrijfstijl is gewoon zo prettig om te lezen. Eigenlijk hadden de boeken voor mij een stukje dikker gemogen, zodat je langer van de schrijfstijl en dit duo kan blijven genieten.

Thomas en Olivia krijgen te maken met een derde zaak en dit lijkt helemaal geen grote zaak te zijn. Want wat kan er nu mis gaan bij een huwelijksvoltrekking? Schijnbaar een heleboel als de families elkaar niet uit kunnen staan en niet iedereen eerlijk is tegenover elkaar. Wat dus begint als een doodgewoon huwelijk mond al snel uit in een grote chaos met Olivia en Thomas er middenin. Naast deze zaak hebben ze ook nog steeds hun problemen die ervoor zorgen dat hun vriendschap ook op het spel staat. Beide personages gaan er verschillend mee om en dat geeft een fijne dynamiek in het verhaal, maar zorgt soms wel voor onbegrip in het verhaal.

Ik ben met volle teugen aan het genieten van deze serie, maar dit einde had ik niet zien aankomen. Hopelijk laat het vierde deel niet te lang op zich wachten, want ik wil gewoon weten hoe dit verder gaat.

Ik wil Martin Gijzemijter bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *