Pandora’s Erfenis van Fiona Gothfield

Twee jonge vrouwen staan op een kruispunt in hun leven en reizen af naar de Dominicaanse Repubiek. Ainsley voor haar werk en Lilian is er als getuige voor het huwelijk van haar beste vriend David. Hoe dichter ze bij de bestemming komen, hoe meer dromen ze krijgen waarin ze elkaar ontmoeten. Wat heeft dit voor betekenis?

Fiona Gothfield is een schrijversduo bestaande uit twee vriendinnen Nikky en Sara en ze nemen je mee in een unieke wereld, met visioenen als groot middelpunt. Ze hebben beide een fijne schrijfstijl al merk je soms wel invloeden van Belgische komaf doordat de dingen dan net iets anders genoemd worden dan je gewend bent, maar dat was niet storend.

Aan het verhaal kan je merken dat dit een inleiding is tot iets veel groters er worden veel dingen uitgelegd en er zijn terugblikken naar eerdere momenten. Je leert de personages goed kennen, doordat het verhaal uit perspectieven van de vrouwen verteld wordt. Het enige nadeel hieraan vind ik dat er soms een herhaling optreed, maar dan door de ogen van het andere personage.

Ik vind het een leuke inleiding en ben benieuwd wat deze serie nog meer gaat brengen. Ik kijk er in ieder geval naar uit om het volgende deel op te pakken van dit duo.

Ik wil de schrijvers bedanken voor het vertrouwen in mij en voor het opsturen van een recensie exemplaar voor de blogtour waar in aan deel mocht nemen.

Ik wil Fiona Gothfield bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *