De erfenis (het Hawthorne mysterie deel 1) van Jennifer Lynn Barnes

Avery en haar zus kunnen nog maar net de eindjes aan elkaar knopen en zicht op een beter leven is er niet, Avery hoort dat ze een fortuin erft van een man die ze nog nooit heeft ontmoet en sterker nog niemand weet waarom zij gekozen is. Om de erfenis in ontvangst te nemen moet Avery voldoen aan één voorwaarde en dat is een jaar lang in het Hawthorne huis wonen, maar er zit een kleinigheidje in die voorwaarde de onterfde familie en vier knappe kleinzoons wonen ook in datzelfde huis. De vraag die iedereen bezighoudt is waarom Avery?

Jennifer Lynn Barnes heeft een goed verhaal verhaal neergezet vol met puzzels, raadsels en mysteries. Tijdens het lezen van dit boek ben je als lezer zijnde zelf ook aan het puzzelen en wil je ook antwoord op de vraag waarom zij?

Avery is een meisje die geen gemakkelijk leven heeft gehad en op het moment dat bekend wordt dat ze de aangewezen erfgenaam is van de miljarden van Tobias Hawthorne wordt haar leven er niet makkelijker op. De vier knappe kleinzoons worden ook goed neergezet en hebben hun eigen persoonlijkheden wat ze tot herkenbare personages maakt.

Na het einde van dit deel wil je maar een ding en dat is antwoorden op de vragen die openstaan. Helaas moeten we nog even geduld hebben voor we het tweede deel kunnen gaan lezen, maar ik ga die zeker lezen zodra deze verschijnt.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *