Bonuspunt (Breekbaar serie deel 4) van Ryanne Veldkamp

William heeft zoveel dating allergieën opgebouwd, dat hij er zelf gek van wordt. Wat moet je ook als de meeste mannen die je ontmoet het terug appen niet waard zijn? Alles veranderd als hij een man ontmoet die hij aantrekkelijk vind, ondanks hun grote verschillen. Waar hij al jaren openlijk homoseksueel is, vind zijn vlam het een stuk lastiger te accpeteren en om te vertellen aan anderen. Zal William dan toch zijn eigen happy ever after gaan krijgen? Of is hij gedoemd om voor altijd single te blijven?

Ryanne Veldkamp heeft dit boek als extraatje toegevoegd aan de breekbaar serie, want eigenlijk was die na Eindpunt klaar. Ik ben zo blij dat het boek er toch gekomen is, ik gunde William ook echt zijn eigen verhaal en zijn geluk na alles wat je op de achtergrond al een beetje van hem had meegekregen als beste vriend van Polly.

William is al jaren open homoseksueel, maar hij loopt er ook niet overdreven mee te koop. Hij is een man die het hart op de juiste plek heeft en die je het allerbeste gunt. Als beste vriend van Polly heeft hij haar aangemoedigd vanaf de zijlijn in haar liefdesleven, maar voor hem zelf loopt het allemaal niet zo makkelijk. Alles veranderd als hij een man ontmoet waar hij meer van wilt dan alleen zomaar een casual iets, maar het grote probleem is de man in kwestie vind het lastiger om te accepteren dat hij homo is. Het verhaal van William en zijn nieuwe man wordt zo liefdevol en zo respectvol beschreven dat het zich in je hart nestelt en je voor hun beide valt. Naast William en de nieuwe man, volgen we ook nog het leven van Polly hoe kan het ook anders al beste vriendin van en komen op het einde alle andere mannen van de eerdere delen nog even kort voorbij in een paar hoofdstukken vanuit hun perspectief en dat vond ik echt een bonuspunt in een bonuspunt verhaal.

Ik ben zo blij dat Ryanne Veldkamp toch nog het verhaal van William met ons heeft gedeeld en ik ben heel benieuwd naar de volgende boeken van haar hand. Helaas is de breekbaar serie nu echt op zijn einde gekomen, maar het loslaten van deze personages zal ik voorlopig nog niet doen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *