Wiel van fortuin van David Persons

Daan neemt het vliegtuig naar Las Vegas om van het leven als een professionele pokerspeler te proeven. Hij laat alles thuis achter, vanaf de pokertafel blikt hij terug op een hectische periode. Daniël, zijn vader, is gescheiden van Daan’s moeder en heeft sindsdien al meerdere vriendinnen gehad. De kordate Bianca lijkt een blijvertje te zijn, maar zijn haar bedoelingen wel juist met Daniël?

David heeft een fijne schrijfstijl waar hij een verhaal heeft neer weten te zetten die je over bepaalde dingen laat nadenken.

De flaptekst deed mij vermoeden dat dit verhaal anders was dan hetgeen dat ik nu las. Doordat mijn verwachtingen daardoor anders waren ben ik een beetje teleurgesteld. Daan reist af naar gokstad Las Vegas en dat heeft effect gehad in het verhaal, er werden veel termen gebruikt die mij, als een onbekende in de casinowereld, uit het verhaal haalde. Ook de verhaallijnen die heen en weer sprongen in de tijd zorgde voor verwarring en daardoor kwam ik niet lekker in het verhaal en dat is best wel jammer.

Laat je vooral niet door mijn recensie beïnvloeden bij de keuze om dit boek op te pakken, het was gewoon niet helemaal mijn ding.

Ik wil David Persons bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *