Vleugels van de dood van Beau Charlotte

De burgeroorlog weegt zwaar en de armoede neemt toe in Neferel. De familie van dorpsmeisje Brynn huwelijkt haar uit aan de edelman Gilroy. Wanneer Brynn zich wat meer openstelt voor Gilroy en het gevoel van vertrouwen en veiligheid zicht ontwikkelen, wordt ze ontvoerd door Szarka. Szarka is sluw, wraaklustig en de laatste magiër van Neferel. Brynn komt terecht in een complot, maar weet ze zich staande te houden?

Beau Charlotte heeft een young adult neergezet waarin niets is wat het lijkt, wie is goed en wie is slecht? Ze weet dit op zo een manier te doen dat je het hele boek door verward bent wie nu wat is en als het eenmaal duidelijk wordt hoop je alleen maar op het beste. Ik heb genoten van haar schrijfstijl en ze wist me het hele boek door te betoveren.

Brynn is een vrouw die het liefst zelfstandig is, maar zich ook overgeeft aan de situaties waarin ze terecht komt. Haar ontwikkeling wordt beïnvloed door de andere personages in het verhaal en dat wordt op een goede manier beschreven.
In het begin van het boek zit een waarschuwing dat er in dit boek seksuele handelingen en geweld zit die expliciet wordt beschreven en ik vind het netjes dat daar van een melding is gemaakt aangezien niet iedereen daar van houdt.

Dit was het eerste boek in een serie, maar hij is zeker los te lezen want het verhaal wordt volledig in dit boek verteld. Ik ben benieuwd hoe ze het volgende deel neer gaat zetten en of ik dan ook zo heen en weer ga tussen de goede en de slechte personen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *