Hij (Alex duet deel 1) van Hannah Hill

Verlost van een vastgelegde toekomst had hij nog maar een doel genieten van het leven. Zodra zij in zijn leven komt, is ze alles waarvan hij niet wist dat hij het wilde. Ver weg van huis wilde zij maar een ding genieten en haar zelf vinden in haar jaar vrijheid. In plaats van zichzelf te vinden, vond ze hem. Alles waarvan ze alleen kan dromen, maar nooit kan hebben. Vinden ze bij elkaar de liefde en romantiek die ze nooit dachten te vinden?

Hannah Hill kende ik al van haar verbonden met elkaar trilogie en nu heeft ze een spin off serie geschreven over het neefje van het hoofdpersonage uit die serie. Het advies is dan ook om de verbonden met elkaar serie eerst te lezen voor je aan deze begint. Ik hou van de schrijfstijl van Hannah, het leest makkelijk weg en ze weet je aan het verhaal te binden door niet alles in een keer te vertellen, hierdoor kan je niet anders dan blijven lezen en genieten van de kruimels die gestrooid zijn.

Alex hebben we al een beetje leren kennen als het kleine neefje van, maar nu leer je hem nog beter kennen. Lia is een meisje wat een geheim met zich meedraait waarover ze eigenlijk niks loslaat hierdoor zit je als lezer in afwachting wat het nu is. De aantrekkingskracht tussen beide personage is goed te voelen en voelt echt.

Het einde van het boek bevat een cliffhanger en ik hoop dat we in het boek Zij het verhaal van Lia horen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *