Feilloos (Chestnut Springs serie deel 1) van Elsie Silver

Rhett Eaton is professioneel stierenrijder, maar door een onnadenkende uitspraak is hij in de problemen gekomen. Zijn agent moet alles op alles zetten om de boel weer glad te krijgen met de sponsor. En om te voorkomen dat hij nog een keer in de fout gaat krijgt hij de laatste maanden van zijn tour een oppas.

De oppas in kwestie is Summer Hamilton, de dochter van zijn agent. Summer is overal toe bereid om zichzelf te bewijzen, ze weet alleen niet half hoever Rhett met haar wilt gaan. Vooral als ze rondloopt in haar strakke jeans, met een sexy glimlach en een brutaal weerwoord. Wat zich daaronder schuilt is nog veel gevaarlijker. Kan Rhett zichzelf tegenhouden om niet nog een keer de fout in te gaan?

Elsie Silver heeft al vele fans achter zich gekregen toen haar boeken net uitkwamen, maar nu haar boeken ook in het Nederlands uit komen heeft ze er in mijn geval een fan erbij gekregen. Ik heb genoten van haar manier van schrijven en de humor die ze in het verhaal heeft gestopt. Naast de luchtigheid van het verhaal zit er ook een diepere laag in verwerkt die goed beschreven wordt.

Rhett Eaton heeft door een uitspraak een sponsor tegen zichzelf in het harnas gekregen en krijgt hierdoor een oppas toegewezen. Dit is wel het laatste wat hij wilt en hij gaat er dan ook vol tegen in, maar zijn agent laat het er niet bij zitten. Rhett is een jongen die vol voor zijn carriere is gegaan ook al is zijn familie het er niet altijd mee eens en willen ze graag dat hij een andere kant op gaat. Zijn verhaal bevat alleen een kleine rugzak die niet snel wordt blootgelegd en dat is wel gelijk een sterk punt van deze auteur door niet alles in een keer op tafel te leggen, maar het meer als een legpuzzel uit te vouwen. Ook het verhaal van Summer, de oppas, bevat een andere kant dan die van het meisje dat zich graag wilt bewijzen tegenover haar vader. Ze wilt alles doen om te laten zien dat deze baan in het bedrijf van haar vader echt iets voor haar is. Beide personages hebben zo hun eigen redenen om door te gaan met de keuzes die ze gemaakt hebben ook al gaat het misschien ten koste van andere dingen. De band die gevormd wordt tussen de personages is sterk en je voelt eigenlijk vanaf hun eerste ontmoeting al een bepaalde seksule spanning tussen hun spelen.

Ik ben heel erg benieuwd naar het volgende deel in deze reeks en ik kan dan ook niet wachten tot deze ook in het Nederlands verschijnt. Hopelijk blijft de auteur nog lang van dit soort verhalen schrijven zodat ze nog meer harten kan veroveren.

Ik wil April Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *