Breekpunt van Ryanne Veldkamp

Wanneer Nikkie privézorg gaat verlenen in een huis bij een geblesseerde tennisprof Josh is ze eerst alleen maar bezig met de praktische kant. Hoe gaat ze haar eigen leven hierom heen organiseren? Maar als ze zijn zoontje Dean leert kennen smelt ze. Dit gaat ze wel volhouden, althans dat denkt ze. Want naast Dean dringt er nog iemand haar hart binnen. Langzaam maar zeker ontwikkelen er gevoelens bij zowel Josh als bij Nikkie. Nikkie krijgt vaker flashbacks uit het verleden, waarvan ze dacht de deuren te hebben gesloten. Het was een tijd waarin iemand meer zeggenschap over haar en haar lichaam dacht te hebbben. Helaas is het niet mogelijk om het ene gevoel binnen te laten en het andere te blokkeren. Het is alles of niets voor zowel Nikkie, Josh als voor een toekomst samen. Kunnen Nikkie en Josh het aan?

Ryanne Veldkamp komt weer met een ontzettend goed verhaal aanzetten. Een verhaal die mij mijn nachtrust heeft gekost, maar ik vind het absoluut niet erg. Het enige wat ik erg vind is dat ik het boek zo snel uit had. De emoties zijn weer goed gebracht en dit verhaal kwam voor mij persoonlijk dichterbij dan ik vooraf had verwacht.

Nikkie mag privézorg gaan verlenen bij de tennisprof Josh, maar hij komt in eerste instantie over als een norse man die niks van haar wilt weten. Zijn zoontje Dean daarin tegen verovert gelijk haar hart en trekt haar over de streep om door te blijven vechten. Dean is daarmee ook gelijk het personage dat het verhaal lucht geeft, met zijn karakter en de dingen die hij doet. Josh is in eerste instantie een man die de muren om zich heen hoog heeft opgetrokken, maar steeds meer van zichzelf laat zien. Het verhaal van beide personages is niet makkelijk en dat zorgt voor de nodige emotionele momenten, maar ook voor de liefdevolle moment waarin de kracht van Ryanne echt straalt. Je volgt beide personages door hun zelf en hierdoor leer je ze nog beter kennen en komt het verhaal nog beter tot zijn recht.

Ik heb weer met volle teugen genoten van dit verhaal en ik kijk al reikhalzend uit naar het volgende deel in deze serie waarin de broer van Josh aan het woord komt. Ryanne Veldkamp is een schrijfster waar ik direct alle boeken van wil lezen en die een hele goede aanwinst is voor de boeken van eigen bodem in het New Adult genre, ik hoop dan ook dat we nog veel meer boeken van haar mogen lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *