Captive (Captive deel 1) van Sarah Rivens

In het hart van de grootste criminele netwerken ter wereld bevinden zich de captives. De gevangenen zijn voornamelijk vrouwen die absoluut gevaarlijk, kwaadaardig en dodelijk zijn. Ze zijn de schaduwen en de vertegenwoordigers van hun eigenaren.

Sinds haar puberteit is Ella al een gevangenen van John, maar hij gebruikt liever haar lichaam dan haar eigenschappen. Hij maakt haar leven tot een nachtmerrie, maar dan vertelt hij haar dat ze voor iemand anders gaat werken. Ella dacht altijd dat het niet erger kon, maar ze beseft al snel dat haar nieuwe eigenaar Ash van een hele andere orde is. Er ontspint zich een gevaarlijk spel tussen Ella en Ash, maar ze is niet van plan om toe te geven. Lukt het haar om de ijskoude Ash te ontdooien ondanks haar traumatische verleden?

Sarah Rivens heeft een spannende dark romance neergezet, eentje die ik nog niet eerder in deze setting ben tegen gekomen. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat je bladzijde na bladzijde om slaat tot je uiteindelijk bij een cliffhanger aankomt. Ze weet je goed de wereld in te trekken en geeft kleine puzzelstukjes voor de rest van het verhaal, maar zorgt er wel voor dat het niet teveel in een keer wordt waardoor het niet meer te volgen is.

Ella is heel wat gewend bij haar eerste eigenaar, John, die haar liever voor haar lichaam gebruikte dan voor haar talenten. Als hij haar verteld dat ze voor een andere eigenaar gaat werken is ze een soort van opgelucht dat het eindelijk voorbij is, maar Ash is een hele andere orde. Ash is de charismatische leider van het Scott-netwerk en is nog erger dan John. Al snel belanden ze in een gevaarlijk spel en geen van beide wil dingen toegeven en of vrijgeven. Hun kat en muis spel met elkaar, zorgt ook voor veranderingen in hun omgevingen. Ze leven in haat en nijd met elkaar, maar kunnen eigenlijk ook niet zonder elkaar. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoeten is er al een bepaalde aantrekkingskracht voelbaar die hoe verder je in het verhaal komt steeds meer uitbouwt. De personages maken een hele goede groei mee in het verhaal en dat is mooi om te zien.

Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe het verder gaat in het verhaal van Ash en Ella, maar ik ben ook nieuwsgierig naar het verhaal van een van de bijpersonages Benjamin. In ieder geval ben je op zoek naar een niet zo standaard dark romance verhaal die je in zijn greep kan houden tot de laatste bladzijde, dan is dit zeker een boek om op te pakken.

Ik wil uitgeverij Horizon bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *