All-in met Valentijn van Kyra Mind

Het is niet de eerste keer dat mijn kwetsbare en jongere broertje zich in de nesten werkt. En ook niet de eerste keer dat ik zijn problemen probeer op te lossen. Iemand heeft mijn broertje veel geld geleend zodat hij mee kon doen met een illegaal pokertoernooi en nu komt hij zijn schuld innen. Hij doet me een voorstel om de schuld op een andere manier af te lossen, ik heb vrijwel alles voor mijn broertje over, maar dit gaat wel ver. Heb ik hier wel een keuze?

Kyra Mind heeft me met deze novelle nieuwsgierig gemaakt naar haar andere boeken aangezien dit mijn eerste boek was van haar. Ze heeft een fijne schrijfstijl en zet personages goed neer.

Wat ik meestal heb met novelles is nu ook weer het geval, het verhaal is voor mij te kort en ik wil meer. Ondanks dat heb ik genoten van het verhaal.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *