Verlangen van Charlotte M Baas

Danielle begint aan een studie in Nijmegen. Tijdens de introductieweken onmoet ze Alex. Onmiddelijk is ze tot hem aangetrokken, maar is dat wel zo veilig?

Laat ik allereerst beginnen met de spannende schrijfstijl van Charlotte. Deze heeft me meegtrokken in een wereld binnen onze eigen wereld en me op het puntje van mijn stoel laten zitten en laten lachen, maar soms ook de tranen in mijn ogen laten staan (ja ik ben af en toe een emotioneel mens ;))

De personages worden goed beschreven en daardoor kan je een band met ze vormen en voel je soms ook dezelfde dingen als de hoofdpersonages.

Ik heb genoten van dit debuut en door de cliffhanger aan het eind verlang je eigenlijk direct naar het vervolg. Ik moet gewoon weten hoe het verder gaat.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *