Trammelant op Texel van Lily Frank

Kitty heeft een burn-out en alleen al het denken aan haar werk geven haar de bibbers. Vervelende herinneringen van voor het ziek melden overspoelen haar regelmatig, om los te komen van alles besluit ze om een weekje naar Texel te gaan. Kijken of het herfstweer haar zorgen uit haar hoofd kan waaien. Ze heeft het alleen niet met haar werkgever durven overleggen, omdat ze zich al schuldig genoeg voelt over het overspannen thuiszit.

Als ze op weg is naar het Waddeneiland, treft ze op de boot haar collega Mees aan. Juiste de collega die haar in deze situatie heeft gebracht en die ze niet had willen treffen. Hij heeft nu net deze week uitgekozen om daar ook vakantie te vieren. Zal ze hem kunnen ontwijken?

Lily Frank heeft een mooi verhaal geschreven over een onderwerp waar naar mijn idee weinig boeken over zijn. Ze belicht het hebben van een burn-out, maar ze doet dit op zo een manier dat het niet zwaar aanvoelt.

Kitty heeft te maken met een burn-out en besluit er even tussenuit te gaan naar Texel, maar juist daar komt ze de oorzaak van al haar problemen ook tegen. Haar situatie wordt goed beschreven en je ziet ook echt wat voor effect het op haar heeft en dat vind ik mooi gedaan. Mees is haar reden van de problemen, maar of hij het weet is nog maar zeer de vraag. Hun ontwikkelingen vind ik mooi beschreven en gaven mij een echt feelgood gevoel.

Ik vond het een leuk boek om te lezen het had voor mij (jammer genoeg) herkenbare dingen erin zitten. Dus zoek je een boek wat een soort van taboe onderwerp heeft, maar het niet zwaar laat overkomen dan is dit een leuk boek om te lezen. Ik kan niet wachten op een volgend boek van Lily Frank.

Ik wil Dutch Venture Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *