Hope again van Mona Kasten

Everly was niet van plan om verliefd te worden en al helemaal niet op haar leraar Nolan. Nolan is de enige die haar begrijpt en bij wie zij zich veilig voelt. Nolan draagt alleen een geheim met zichzelf mee wat hun relatie kan eindigen voor het eigenlijk begonnen is. Lukt het Nolan en Everly om voor elkaar te kiezen of staat er meer tussen hun in?

Mona Kasten heeft ook met dit deel weer een emotionale rollercoaster verhaal neergezet, waarbij ik door veel dingen werd geraakt.

Everly is een meisje die ondanks haar verleden de belangen van andere boven zichzelf zet. Nolan is een man die weet wat hij wilt, maar door zijn geheim er niet volledig voor gaat.
De spanningen tussen de personages spatten van het papier af en je wilt af en toe de personages door elkaar schudden als ze weer iets doen waar je het niet mee eens bent. De romantische momenten laten je echt smelten, met andere woorden ik heb ontzettend genoten van dit verhaal en heb Nolan en Everly in mijn hart gesloten.

Ik ben benieuwd naar het volgende deel wat het verhaal van Blake gaat vertellen, een personage die in dit deel al naar de voorgrond getreden is.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *