Hof van zilveren vlammen (Hof van doorns en rozen deel 4) van Sarah J. Maas

Nesta is tegen haar zin in Hoge Fae geworden en ze kan maar moeilijk haar plek vinden in het deze vreemde en dodelijke wereld. Ze kan de gebeurtenissen van de oorlog met Hybern niet vergeten. Cassian wakkert naast een ontzettende woede ook een vuurtje in haar aan als ze op elkaar aangewezen zijn. Kunnen ze hun verleden laten rusten en zich inzetten om de fragiele vrede te bewaren?

Sarah J Maas flikt het gewoon weer. Ze heeft wederom een ijzersterk boek in deze serie neergezet en nu vanuit het perspectief van Nesta en Cassian in plaats van Rhysand en Feyre.

Nesta was in de voorgaande delen een personage waar je niet van kon houden door hoe ze deed, maar wat heb ik haar door dit boek in mijn hart gesloten. Cassian leer je nu nog beter kennen en wat is hij een ontzettend sterke man met zijn hart op de juiste plek. Naast de bekende personages die terugkeren worden er ook nieuwe personages geïntroduceerd en dat zijn ook zeker personages die je hart weten te veroveren. Er gebeurd ontzettend veel in het verhaal en er komen in vergelijking met de voorgaande delen meer steamy scenes naar voren waar je wel op voorbereid moet zijn, maar de balans is goed geregeld.

Ik vond het weer een heerlijke thuiskomst en kijk met smart uit naar het volgende boek in deze wereld en ben benieuwd vanuit welk perspectief die verteld gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *