De piratendief (Iskari deel 3) van Kristen Ciccarelli

Safire dient de koning om de vrede in zijn onrustige land te bewaken. Eris is een piratendief die op onmogelijke wijze steeds maar weet te ontsnappen. Ze zijn gezworen vijanden van elkaar, maar dan stuiten ze op dezelfde missie namelijk Asha de laatste Namsara vinden, wie van de twee vind haar het eerst?

Kristen Ciccarelli heeft in haar wereld nog een personage weten te introduceren en er een mooi verhaal om heen te schrijven dat fijn wegleest.

Ik heb voor mijn gevoel langer over dit boek gedaan dan dat ik normaal zou doen, maar dat komt meer door de verrassing dat het over een andere personage, namelijk Eris. bleek te gaan die ik nog niet eerder had ontmoet. Hierdoor duurde het iets langer dat ik een connectie kreeg met Eris, maar toen de connectie er was trok het verhaal me weer een vloog ik erdoorheen. Eris en Safire zijn twee tegenpolen van elkaar, maar ze hebben ook duidelijk een chemie met elkaar. Net als in de voorgaande delen waar je de oudere personage tegenkwam was het in dit deel niet anders en werden de losse eindjes van iedereen opgelost en werd het verhaal mooi afgesloten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *