De Raven van Kass Morgan & Danielle Paige

Vivi krijgt de kans om haar oude leven achter zich te laten door op de universiteit van Westerly te gaan studeren. Op de universiteit komt ze in aanraking met de sociteït Kappa Rho Nu en met Scarlett. Kappa Rho Nu lijkt een socitiët als alle andere te zijn maar niets is minder waar, het blijkt een vermomming te zijn voor een heksencoven genaamd de Raven. Een vijand uit het verleden laat van zich horen zal het Vivi en Scarlett lukken om ervoor te zorgen dat de Raven niet ten onder gaan?

Danielle Paige en Kass Morgan hebben samen aan dit boek geschreven, maar eerlijk ik kan niet onderscheiden wie welk stuk precies geschreven heeft, misschien komt het ook wel doordat ik met beide schrijvers niet bekend ben qua schrijfstijl. Het verhaal bevat spannende scenes maar ook de vriendschap en het vertrouwen in elkaar wordt op de proef gesteld.

Vivi is een meisje die graag los wilt komen van haar moeder en is dan ook dolblij met deze kans. Scarlett heeft het gevoel dat ze zich altijd maar moet bewijzen en dat is goed merkbaar. Beide personages maken een grote groei mee, waardoor het verhaal nog sterker wordt.

Ondanks de wat langzame opstart van het boek werd de vaart er snel ingebracht en kon je niet stoppen met lezen. Als je houdt van boeken over heksen dan is dit zeker een aanrader om aan je to be read stapel toe te voegen.

Ik wil Blossom Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *