The awakening (Supernatural Bullies and Beasts book one) van Susanne Valenti & Caroline Peckham

Tory en Darcy zijn wisselkinderen die opgroeide in de mensenwereld in plaats van in de Fae wereld. Als ze worden gevonden keren ze terug naar hun oorspronkelijke land. Daar leren ze dat ze krachten hebben en dat ze niet een of twee elementen beheren, maar alle vier. Ze zijn zeldzaam en niet gewild. Weten ze zich staande te houden op deze school met Fae gedaantewisselaars die niet alleen ontzettend knap zijn, maar ze ook weg willen hebben?

Caroline Peckham en Susanne Valenti hebben een fijne schrijfstijl die je in de wereld van de Fae trekt en je dingen ontdekt die niet beschreven worden in andere boeken die over Fae gaan. Het verhaal wordt afgewisseld door spannende, humoristische en zelfs vijandelijke romantiek momenten.

Je volgt dit verhaal door de ogen van de tweeling Tory en Darcy, hierdoor leer je ze beide goed kennen en zie je afwisselend hoe ze dingen mee maken. De spanning tussen de meiden en de vier knappe jongens die de leiding hebben is ontzettend goed voelbaar en je hoopt steeds maar dat ze zich staande weten te houden tegenover alles wat ze meemaken. Je leert net als de personages de wereld langzaam kennen en de wereldopbouw wordt goed verteld.

Het is tot nu toe een spannende serie en ben benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.