Nightfall (Keeper of the Lost Cities deel 6) van Shannon Messenger

Na het verlies van Mr. Forkle proberen Sophie en haar vrienden er weer boven op te komen, want een ding is zeker ze zijn nog niet verslagen. De groep wordt geleid naar een mysterieuze deur die hun toegang zou moeten geven tot Nightfall, maar wat zullen ze daar vinden en zijn ze bereid om de deal te sluiten die ze daar naar toe kan leiden?

De schrijfstijl van Shannon Messenger wordt met ieder deel nog beter en de spanningen worden nog beter voelbaar door het gehele boek. Aan alles merk je tijdens het lezen dat er naar iets heel groots wordt toegewerkt, maar wat daarvoor tast je nog in het duister.

De vriendengroep van Sophie heeft al behoorlijk wat diepe dalen en hoogte punten meegemaakt en ook in dit deel moeten ze weer het nodige zien te overwinnen. De groep is zo ontzettend goed op elkaar ingespeeld dat ze bijna alles al uit eigen initiatief oppakken en willen regelen. In dit deel maak je nog beter kennis met personages die al eerder in het verhaal naar voren zijn gekomen en die nu een grotere rol hebben toegewezen gekregen.

Shannon is ook ontzettend goed in het schrijven van een verhaal die ze met een cliffhanger afsluit en in dit deel is dat ook het geval. Ik kijk heel erg uit naar het zevende deel in deze reeks, waar je ondanks de dikte van de boeken er doorheen vliegt.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.