Neverseen (Keeper of the Lost Cities deel 4) van Shannon Messenger

Sophie en haar vrienden worden gezocht door de council en er zit voor hun niks anders op dan zich aan te sluiten bij de Black Swan. De mysterieuze groep die niet altijd van zich laat horen, maar er wel voor ze zijn op de momenten dat het echt nodig is. Wie is de Black Swan nu precies en wat zijn hun plannen met Sophie en de rest van de vriendengroep?

Shannon heeft weer een rollercoaster van een boek neergezet. De locaties waar we in de vorige delen over gehoord hebben worden nu uitbundiger beschreven zodat je er ook echt een goed beeld van kan vormen.

Sophie en haar vrienden worden steeds hechter, naarmate het verhaal zich vordert. In dit deel komt de groep weer voor allerlei gevaarlijke situaties te staan als de Neverseen een actievere rol in dit verhaal aanneemt. De personages worden nog verder uitgediept en er worden nieuwe personages toegevoegd die een belangrijke rol gaan spelen in het verhaal. De wereld wordt ook steeds meer uitgebreid en je verbaast je er over hoe groot de wereld eigenlijk nog is.

Het einde van dit boek heeft mijn hart in duizenden stukjes gebroken en de cliffhanger zorgt ervoor dat je gelijk in deel vijf wilt gaan beginnen.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.