Exile (Keepers of the Lost Cities deel 2) van Shannon Messenger

Sophie en haar vrienden dachten na het avontuur in het eerste boek dat de rust was teruggekeerd, maar niets blijkt minder waar. De ontvoerders lopen nog steeds rond en de Black Swan laat meer van zich horen door aanwijzingen en berichten achter te laten. Wie zijn ze en wat willen ze?

Shannon heeft met dit boek weer een ijzersterk en complex verhaal neergezet, waar ik met iedere bladzijde meer van genoot. De vragen en de broodkruimels aan antwoorden waren ook hier in aanwezig, maar je kreeg naar mijn idee nu sneller antwoord dan in deel een.

De vriendengroep Sophie, Bianna, Fitz, Keefe en Dex groeit dichter naar elkaar toe, maar dan gebeurd er iets waardoor de groep langzaam uit elkaar valt. Sophie maakt in dit deel een paar dingen mee waardoor er een zware last op haar schouders rust die ze in eerste instantie alleen wilt dragen, maar na aandringen accepteert ze toch de hulp die ervoor zorgt dat ze het op kan lossen. De vriendschappen en de personages maken ook in dit deel de nodige ontwikkelingen mee en die werden goed beschreven.

Ik heb deze personages in mijn hart gesloten, ik kan boos zijn op ze, met ze lachen en zelfs met ze huilen. Ik ben ontzettend benieuwd naar het derde deel en ik hoop dat die me ook weer kan betoveren.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.