About

Wie ben ik?

Ik ben Naomi en ik ben al mijn hele leven dol op lezen. Na een paar jaar niet gelezen te hebben is mijn liefde in 2018 voor lezen weer terug gekomen. In dit jaar ben ik mijn bookstagram gestart en zo begon mijn boekencollectie steeds meer uit te breiden, want wat krijg je daar veel inspiratie vandaan. Ik las alleen Fantasy, maar in het jaar 2020 heb ik het roer omgegooid en ben ik meer genres gaan lezen en is er een wereld voor mij open gegaan en mijn wishlist alleen maar langer geworden đŸ˜‰

Waar komt de naam vandaan?

De naam proudbookjunkie is eigenlijk per toeval ontstaan, maar past perfect bij me aangezien ik een trotse boekenverslaafde ben. Ik zocht voor instagram namelijk een naam en op mijn thee beker van Blossom Books stond proud book junkie. Ik dacht die naam is vast wel bezet, maar tot mijn verbazing was deze naam nog beschikbaar.

Wat kan je verwachten op deze blog?

Je kan hier vooral recensies verwachten van de boeken die ik heb gelezen, dit zijn grotendeels boeken uit mijn eigen collectie, maar er zullen ook boeken voorbij komen waarvoor ik ben benaderd om een recensie over te schrijven door de schrijver of uitgeverij.

Waar worden de recensies nog meer geplaatst?

De recensies worden niet alleen op mijn blog geplaatst, maar ook op Hebban en Libris. Op instagram wordt een foto geplaatst met de verwijzing naar mijn blog.